Триває кампанія декларування за 2019 рік!

Дата: 13.02.2020 11:24
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що з 1 січня до 1 квітня триває кампанія декларування за 2019 рік.

Нова форма декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затверджена рішенням Національного агентства від 10.06.2016 № 3 (у редакції наказу Національного агентства від 12.12.2019 №168/19), останні зміни до якого зареєстровані в Міністерстві юстиції України 27.12.2019 №1301/34272, та відповідає вимогам статті 46 Закону України «Про запобігання корупції» (із змінами, внесеними Законом України від 02.10.2019 №140-IX).

Національне агентство постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною при заповненні та поданні декларації. Наразі завершується підготовка роз’яснень з найбільш актуальних питань щодо заповнення форми декларації. Інформація найближчим часом буде розміщена на офіційному вебсайті Національного агентства.

На вебсайті Національного агентства розміщені рекомендації щодо роботи з Реєстром декларацій, посилання на державні реєстри, у яких міститься  більшість інформації, необхідної для зазначення у декларації.

Деталі на сайті Національного агенства з питань запобігання корупції https://nazk.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь