ЦНАП Козинської ОТГ урочисто відкрито!

Дата: 09.12.2019 11:54
Кількість переглядів: 983

Фото без опису

У п'ятницю, 06 грудня 2019 року відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Козинської ОТГ. На заході були присутні районні та місцеві депутати, представники Рівненського офісу з розвитку місцевого самоврядування та регіональний координатор Програми "U-LEAD з Європою" Віталій Ярема.

З вітальними словами виступили сільський голова Юрій Костюк, регіональний координатор Рівненського офісу з розвитку місцевого самоврядування Валерій Мікуліч та регіональний координатор Програми "U-LEAD з Європою" Віталій Ярема. Також Віталій Ярема вручив подарунок для дитячого куточка у ЦНАПі - розвиваючу іграшку для дітей.

Начальник ЦНАП Світлана Ніколайчук разом з Віталієм Яремою вручили сертифікати про проходження навчання в рамках Програми.

В рамках урочистого відкриття настоятель Свято-Покровського храму отець Володимир здійснив чин освячення приміщення ЦНАПу та подарував ікону для оберігання та заступництва працівників ЦНАПу.

В рамках реалізації даної програми Козинською сільською радою було проведено ремонтні роботи приміщенн, де розташовано ЦНАП. Допомогу в розробці сучасного дизайну, інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру технікою і спеціалізованим програмним забезпеченням та меблями громаді надала Програма "U-LEAD з Європою".

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) - це єдине місце/приміщення, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Створення та функціонування ЦНАПів за принципом єдиного вікна регулюється Законом України "Про адміністративні послуги".

Створення ЦНАПів в об'єднаних територіальних громадах стало можливим завдяки реформі децентралізації - передачі повноважень та фінансів від державної влади якнайближче до людей - органам місцевого самоврядування з 2014 року.

ЦНАП в Козинській ОТГ створено за підтримки Програми "U-LEAD з Європою". "U-LEAD з Європою" є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Фото з церемонії відкриття доступні за посиланням. у соціальній мережі Facebook.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь