Козинська ОТГ приймає участь у проекті «Налагодження системної роботи з протидії торгівлі людьми та підтримки постраждалих у ОТГ Рівненщини»

Дата: 24.10.2019 10:31
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

23 жовтня 2019 року відбувся тренінг для представниць/представників органів місцевої влади, правоохоронних органів, закладів освіти, культури, закладів соціальної сфери Радивилівської, Козинської та Крупецької ОТГ Рівненщини.
Під час навчання поновили знання з питань законодавчого регулювання протидії торгівлі людьми в Україні. Найбільше зупинялися на проблемах виявлення постраждалих та взаємодії у наданні їм належної допомоги на прикладі реальних історій.
Особливу увагу приділили ризикам щодо потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, і тому , як не потрапити у пастку. Спланували проведення у громадах інформаційних кампаній, направлених на підвищення обізнаності молоді, представників вразливих груп населення та інших людей працездатного віку щодо ризиків трудової міграції та працевлаштування. Для цього використали ресурси та досвід у проведенні інформаційних кампаній ГО Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка" , Інтернет ресурс STOP Trafficking
Тренінг відбувся в рамках проекту «Налагодження системної роботи з протидії торгівлі людьми та підтримки постраждалих у ОТГ Рівненщини», підтриманого Фондом сприяння демократії U.S. Embassy Kyiv Ukraine.

Джерело інформації та більше фото у соціальній мережі FACEBOOK за посиланням ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь