Козинська ОТГ приймає участь у проекті «Налагодження системної роботи з протидії торгівлі людьми та підтримки постраждалих у ОТГ Рівненщини»

Дата: 24.10.2019 10:31
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

23 жовтня 2019 року відбувся тренінг для представниць/представників органів місцевої влади, правоохоронних органів, закладів освіти, культури, закладів соціальної сфери Радивилівської, Козинської та Крупецької ОТГ Рівненщини.
Під час навчання поновили знання з питань законодавчого регулювання протидії торгівлі людьми в Україні. Найбільше зупинялися на проблемах виявлення постраждалих та взаємодії у наданні їм належної допомоги на прикладі реальних історій.
Особливу увагу приділили ризикам щодо потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, і тому , як не потрапити у пастку. Спланували проведення у громадах інформаційних кампаній, направлених на підвищення обізнаності молоді, представників вразливих груп населення та інших людей працездатного віку щодо ризиків трудової міграції та працевлаштування. Для цього використали ресурси та досвід у проведенні інформаційних кампаній ГО Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка" , Інтернет ресурс STOP Trafficking
Тренінг відбувся в рамках проекту «Налагодження системної роботи з протидії торгівлі людьми та підтримки постраждалих у ОТГ Рівненщини», підтриманого Фондом сприяння демократії U.S. Embassy Kyiv Ukraine.

Джерело інформації та більше фото у соціальній мережі FACEBOOK за посиланням ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь