Пошук

Розпочато надання послуги кінезотерапії

Дата: 16.10.2019 14:44
Кількість переглядів: 1054

Учора, 15 жовтня 2019 року у комунальній установі "Центр з надання соціальних послуг" розпочато надання послуги кінезотерапії. Дану послугу випробувало перших троє діток. З батьками усіх діток, які потребують таку послугу буде складено графік відвідувань в індивідуальному порядку, максимально зручно для дітей.

Нагадуємо, що впровадження такої послуги стало можливим завдяки реалізації гранту в рамках Проекту"Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг". Проект реалізовує Партнерство "Кожній дитині" за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Завдяки виконанню даного проекту комунальна установа зможе надавати сучасну послугу, яка потрібна для багатьох жителів нашої громади (в т.ч. діткам). 

Довідково: за допомогою унікальног методу підвісної та блокової терапії (кінезотерапії) можна розвантажити м'язи, наблизившись до стану невагомості, а за потребою ефективно навантажити їх. Підвісна терапія сприяє зміцненню м'язів та є ефективною навіть у тих випадках, коли пацієнт не може самостійно пересуватись у просторі. Такого ефекту досягають, застосовуючи ситему підвісів, під час чого пацієнт може рухатись без страху падіння. За допомогою системи підвісів можна максимально розвантажити і розслабити різні групи м'язів і з цим значно зменшити больовий синдром. Даний вид терапії призначений для осіб з атрофією м'язів і з ослабленням м'язового тонусу, з обмеженням рухливості суглобів, а також з паралічами і перезами м'язів.

Більше фото доступно у соціальній мережі Facebook ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь