Розпочато надання послуги кінезотерапії

Дата: 16.10.2019 14:44
Кількість переглядів: 1084

Фото без опису

Учора, 15 жовтня 2019 року у комунальній установі "Центр з надання соціальних послуг" розпочато надання послуги кінезотерапії. Дану послугу випробувало перших троє діток. З батьками усіх діток, які потребують таку послугу буде складено графік відвідувань в індивідуальному порядку, максимально зручно для дітей.

Нагадуємо, що впровадження такої послуги стало можливим завдяки реалізації гранту в рамках Проекту"Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг". Проект реалізовує Партнерство "Кожній дитині" за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Завдяки виконанню даного проекту комунальна установа зможе надавати сучасну послугу, яка потрібна для багатьох жителів нашої громади (в т.ч. діткам). 

Довідково: за допомогою унікальног методу підвісної та блокової терапії (кінезотерапії) можна розвантажити м'язи, наблизившись до стану невагомості, а за потребою ефективно навантажити їх. Підвісна терапія сприяє зміцненню м'язів та є ефективною навіть у тих випадках, коли пацієнт не може самостійно пересуватись у просторі. Такого ефекту досягають, застосовуючи ситему підвісів, під час чого пацієнт може рухатись без страху падіння. За допомогою системи підвісів можна максимально розвантажити і розслабити різні групи м'язів і з цим значно зменшити больовий синдром. Даний вид терапії призначений для осіб з атрофією м'язів і з ослабленням м'язового тонусу, з обмеженням рухливості суглобів, а також з паралічами і перезами м'язів.

Більше фото доступно у соціальній мережі Facebook ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь