Вітаємо з Великоднем!

Дата: 28.04.2019 12:41
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

Христос Воскрес!

Великдень - одне з найстаріших свят, і у всі часи воно символізувало чудесне відродження життя, пробудження сплячого світу і його розквіт з новими силами і яскравими фарбами. 
У цей день ми намагаємось говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про саме високе і світле... так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагородженні щастям і радістю життя!
Все навколо розквітає і пахне! Так нехай і у вашому житті завжди буде весняна пора, пора творення і відродження. Нехай душа ваша ніколи не знає печалі і туги, а серце нехай завжди сміється і радіє. Нехай ваше життя завжди буде повною чашею. Здоров'ям і щастям повниться ваша доля! Рідні і улюблені люди нехай живуть здорові і радують вас! Хай завжди в цей день за великим святковим столом збирається ваша сім'я! Хай збудуться мрії, і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, але й ті, кого ми любимо! Миру і спокою вам, щасливих хвилин відпочинку! 

 

З  повагою  Козинський  сільський  голова   Юрій  Костюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь