Відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Козинської сільської ради

Дата: 09.04.2019 12:31
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

05.04.2019 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Козинської сільської ради, де атестувалося 16 педагогів. 
За результатами атестації всі педагогічні працівники відповідають займаним посадам, 3 педагогам присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «старший учитель» присвоєно 1 педагогу, 9 педагогів підтвердили раніше присвоєні кваліфікаційні категорії та педагогічні звання, 3 осіб з числа керівних кадрів закладів освіти атестовано на відповідність займаній посаді.
Атестація - це безперервний процес і її завершення у квітні поточного року є початком атестації нового складу педагогічних працівників та керівних кадрів у наступному.
Успішне завершення атестації для наших педагогічних працівників засвідчило їх професіоналізм. Бажаємо їм натхнення для подальших успіхів.

Атестація - важливий рубіж у професійній діяльності педагога. Це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь. Це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, яка передбачає підвищення професіоналізму, розвиток творчої активності, стимулювання діяльності, диференційоване оцінювання результатів педагогічної роботи. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь