15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2019 17:05
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

Шановні учасники бойових дій на території інших держав та сім'ї полеглих воїнів!

Вітаємо вас з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ю річницею  виведення  військ з Афганістану.
Після закінчення Другої світової війни українці в погонах брали участь у військових конфліктах і війнах більш як у 20 країнах світу. Вони виконували інтернаціональний обов’язок у Кореї, Єгипті, Угорщині, В’єтнамі, Ефіопії, на острові Куба та в багатьох інших гарячих точках. Тяжкою та жорстокою була майже десятирічна військово-політична спецоперація в Афганістані, в який радянські війська не програли жодної операції і покинули далеку азіатську країну з розгорнутими бойовими знаменами. Наші воїни проявили мужність, стійкість, відвагу і героїзм, більше 200 тисяч нагороджені бойовими орденами і медалями. 

Цього пам’ятного дня ми схиляємо голови перед подвигом полеглих воїнів, які навічно залишилися в наших серцях і в нашій пам'яті. Цього святкового дня ми вшановуємо всіх живих!
Бажаємо вам, шановні воїни, сім’ям наших загиблих друзів, усім вашим рідним і близьким міцного здоров’я, добробуту й злагоди, щасливого майбутнього, а головне – мирного неба над головою!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь