У Козинському ЗДО "Колосочок" урочисто відкрили п'яту групу

Дата: 15.11.2018 10:07
Кількість переглядів: 976

Фото без опису

Учора, 14 листопада 2018 року у Козинському ЗДО "Колосочок" урочисто відкрили п'яту групу. З нагоди святкування було запрошено народного депутата України Олександра Володимировича Дехтярчука, керівника фермерських господарств "Джерела" та "Нектар" Ткачук Василь Леонтіович, депутатів Козинської сільської ради, керівникцтво Козинської школи мистецтв, члени виконавчого комітету та в.о. старост Козинської сільської ради.

Гостей зустрічали вихованці дитячого садка короваєм. Урочистості розпочалися з гімну України у виконанні вихованців старших груп закладу. Як пізніше відмітив народний депутат, в його практиці це вперше гімн виконують саме діти. Далі Олександр Володимирович Дехтярчук та Юрій Андрійович Костюк із залученням діток розрізали урочисту стрічку в знак відкриття нової групи.  Опісля освячення групи провів отець Володимир Свято-Покровського храму, а також привітав діток та подарував ікону, яка оберігатиме їх.

З вітальними словом виступили: народний депутат Олександр Володимирович Дехтярчук, сільський голова Юрій Андрійович Костюк, в.о. начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Віктор Степанович Побережник, керівник фермерських господарств "Джерела" та "Нектар" Ткачук Василь Леонтіович, від депутатського корпусу з вітальним словом виступили Степан Павлович Зубкевич, Галина Дмитрівна Войцеховська, Руслан Петрович Солімчук та Любов Григорівна Братащук. Слова подяки висловила голова батьківського комітету Ольга Зубкевич. На завершення виступила завідуюча дитячим садком Галина Іванівна Ковальчук.

Захід вийшов святковим та веселим для дітей, для присутніх батьків, працівників та гостей закладу.

Фото без опису

Більше фото у соціальній мережі Facebook та на каналі Youtube.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь