Успішне завершення сезону та красень кубок їде в Козинську громаду.

Дата: 26.10.2018 16:36
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

У неділю 21.10.2018 року на стадіоні села Башарівка відбувся турнір кращих чотирьох команд Радивилівського р-ну під назвою «Кубок осені 2018». Згідно положення змагань запрошені команди, а це - ФК"Башарівка", ФК"Підзамче", ФК"Дружба" та ФК"Колос"Козин сформували півфінальні пари, переможці яких і розіграли у фіналі Кубок Радивилівського району з футболу.

У першому півфінальному матчі сліпий жереб звів ФК"Колос" з господарями поля ФК"Башарівка". Поки гравці "Колоса" привикали до поля, гравці ФК "Башарівка" двіччі зуміли розписатися у воротах суперника. Прокинувшись, козинці відквитали один гол, м'яч на рахунку Володимира Вербенчука, але ще до закінчення першого тайму номінальні господарі змагань зуміли втретє засмутити воротаря "Колоса".

У другому таймі все стало на свої місця, ФК"Колос" взяв м'яч під свій контроль і ще до середини другого тайму вирівняв становище на футбольному полі, м'ячі забивали Тарас Феленюк та Дмитро Гаврищук. Могли футболісти "Колоса" і виривати перемогу ще в основний час поєдинку, але капітан козинців Віталій Дмитерчук не зумів переграти воротаря ФК"Башарівка" Оександра Бовсунівського з одинадцятиметрового удару. Основний час зустрічі завершився бойовою нічиєю  3:3.

Доля зустрічі вирішилась в серії післяматчевих пенальті, в яких козинці вже не хибили, забивали: Вадим Феленюк, Віталій Дмитерчук, Тарас Феленюк, Тарас Бадиляка та Григорій Конашевський. Натомість одному з кращих молодих гравців ФК"Башарівка" не вдалося влучити в рамку воріт, тим самим він подарував ФК"Колос" вихід до фіналу змагань.

В другому півфіналі ФК"Дружба" програючи ФК"Підзамче" по ходу зустрічі 0:2 зуміла відігратися в самому кінці поєдинку і по сценарію першого півфіналу перемогла по пенальті з рахунком 4:3.

Отже у фіналі турніру зустрілися ФК"Колос"Козин - ФК"Дружба". Якщо півфінальні матчі пройшли в запеклій боротьбі, - то в вирішальній грі інтрига вмерла так і не розпочавшись. Вже до перерви гравці ФК"Колос" відвантажили два голи у ворота суперників. А у другому таймі, не збавляючи обертів, "Колос" довів рахунок до розгромного, тим самим довівши, що на сьогодні саме козинці є одним з кращих колективів району. Остаточний рахунок матчу - 5:0. Дублем в даній зустрічі відзначився Богдан Войцеховський, ще по голу забили Тарас Феленюк та Тарас Бадиляка, а крапку в зустрічі, за хвилину до фінального свистка, поставив Богдан Соломко. 

Кращим гравцем у фіналі було визнано правого захисника козинців - Богдана Войцеховського. Відсвяткувавши напередодні своє 29-річчя, він з подвійною енергією розривав лівий фланг оборони суперників, що і принесло свої результати - два голи плюс гольова передача.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь