Успішне завершення сезону та красень кубок їде в Козинську громаду.

Дата: 26.10.2018 16:36
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

У неділю 21.10.2018 року на стадіоні села Башарівка відбувся турнір кращих чотирьох команд Радивилівського р-ну під назвою «Кубок осені 2018». Згідно положення змагань запрошені команди, а це - ФК"Башарівка", ФК"Підзамче", ФК"Дружба" та ФК"Колос"Козин сформували півфінальні пари, переможці яких і розіграли у фіналі Кубок Радивилівського району з футболу.

У першому півфінальному матчі сліпий жереб звів ФК"Колос" з господарями поля ФК"Башарівка". Поки гравці "Колоса" привикали до поля, гравці ФК "Башарівка" двіччі зуміли розписатися у воротах суперника. Прокинувшись, козинці відквитали один гол, м'яч на рахунку Володимира Вербенчука, але ще до закінчення першого тайму номінальні господарі змагань зуміли втретє засмутити воротаря "Колоса".

У другому таймі все стало на свої місця, ФК"Колос" взяв м'яч під свій контроль і ще до середини другого тайму вирівняв становище на футбольному полі, м'ячі забивали Тарас Феленюк та Дмитро Гаврищук. Могли футболісти "Колоса" і виривати перемогу ще в основний час поєдинку, але капітан козинців Віталій Дмитерчук не зумів переграти воротаря ФК"Башарівка" Оександра Бовсунівського з одинадцятиметрового удару. Основний час зустрічі завершився бойовою нічиєю  3:3.

Доля зустрічі вирішилась в серії післяматчевих пенальті, в яких козинці вже не хибили, забивали: Вадим Феленюк, Віталій Дмитерчук, Тарас Феленюк, Тарас Бадиляка та Григорій Конашевський. Натомість одному з кращих молодих гравців ФК"Башарівка" не вдалося влучити в рамку воріт, тим самим він подарував ФК"Колос" вихід до фіналу змагань.

В другому півфіналі ФК"Дружба" програючи ФК"Підзамче" по ходу зустрічі 0:2 зуміла відігратися в самому кінці поєдинку і по сценарію першого півфіналу перемогла по пенальті з рахунком 4:3.

Отже у фіналі турніру зустрілися ФК"Колос"Козин - ФК"Дружба". Якщо півфінальні матчі пройшли в запеклій боротьбі, - то в вирішальній грі інтрига вмерла так і не розпочавшись. Вже до перерви гравці ФК"Колос" відвантажили два голи у ворота суперників. А у другому таймі, не збавляючи обертів, "Колос" довів рахунок до розгромного, тим самим довівши, що на сьогодні саме козинці є одним з кращих колективів району. Остаточний рахунок матчу - 5:0. Дублем в даній зустрічі відзначився Богдан Войцеховський, ще по голу забили Тарас Феленюк та Тарас Бадиляка, а крапку в зустрічі, за хвилину до фінального свистка, поставив Богдан Соломко. 

Кращим гравцем у фіналі було визнано правого захисника козинців - Богдана Войцеховського. Відсвяткувавши напередодні своє 29-річчя, він з подвійною енергією розривав лівий фланг оборони суперників, що і принесло свої результати - два голи плюс гольова передача.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь