З 1 вересня 2018 року в Україні у пологових будинках видаватимуть «пакунок малюка»

Дата: 02.08.2018 17:19
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

Починаючи із 1 вересня 2018 року в Україні батьки новонароджених просто у пологових будинках отримуватимуть спеціальний бейбі-бокс, в якому буде зібрано речі, потрібні для перших тижнів життя немовляти. У світі називають «бейбі-бокс», у нас це буде «пакунок малюка». Він буде додатково до грошових виплат при народженні дитини. Це і превенція ранньої дитячої смертності, і попередження бідності. Точний детальний вміст "пакунку малюка" наразі ще затверджується, однак там будуть пелюшки, підгузки, дитячий одяг на перші кілька місяців, засоби для догляду за шкірою: олійки, присипки тощо. А також, іграшки і спеціальний матрац, бо в деяких випадках ці пакунки можна використовувати як люльку для дитини, як це роблять в інших країнах.
За потреби, більш детальну інформацію з цього приводу можна отримати у завідувачки сектору у справах сімейної політики департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Кульчицької Тетяни Ананіївни, за номером (+38-0362) 268 441.

За повідомленням Департаменту соціального захисту Рівненської ОДА 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь