Козинська ОТГ переможець кубку Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування серед футбольних команд об’єднаних громад області

Дата: 21.05.2018 17:07
Кількість переглядів: 1847

Фото без опису

У суботу, 19 травня, відбувся фінальний матч кубку Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування серед футбольних команд об’єднаних громад області. Турнір був організований спортивним товариством «Колос».

У вирішальній зустрічі, яка проходила на стадіоні «Авангард» у Рівному, зустрілися колективи Козинської Козинська ОТГ Радивилівського району Рівненської області та Смизької громад. За незначної ігрової переваги з рахунком 2:0 перемогла команда Козинської ОТГ.

«У цьому році ми провели кілька спортивних заходів для об’єднаних громад Рівненщини. Зокрема, відбулися змагання з футболу, волейболу, шахів. Надзвичайно важливо, щоб у новостворених громадах розвивався спорт, тому ведемо відповідну роботу з керівниками громад, депутатським корпусом. Від них має бути підтримка та особиста участь», - зазначив голова Рівненської обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Соляр.

Кубки, пам’ятні медалі та грамоти переможцям та учасникам фіналу вручив директор Рівненського ЦРМС Руслан Сивий.
«Жодна громада не може бути спроможною, якщо там не буде молоді. Тому подібні змагання, і я сподіваюся, що вони будуть традиційними, мають на меті заохотити молодих людей до занять фізкультурою та спортом та до гарного проведення дозвілля. Це найкраща гарантія того, що громада буде розвиватися», - наголосив він.

Зазначимо, що Рівненський ЦРМС постійно підтримує спортивне товариство «Колос» у його заходах для ОТГ області.

Матеріали взято з особистої сторінки Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування у соціальній мережі Facebook. Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/crmsrivne/posts/456597854753546

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь