Освітні візити до ООН

Дата: 12.01.2018 15:24
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

Департамент громадської інформації Представництва Організації Об'єднаних Націй в Україні проводить регулярні навчальні заняття для школярів і студентів у Будинку ООН.

Мета таких ознайомчих відвідин полягає в тому, щоб допомогти студентам зрозуміти, що таке ООН і як вона працює в Україні та в усьому світі. Під час навчальних занять відвідувачі мають можливість зустрітися із співробітниками ООН, прослухати лекцію з історії ООН і дізнатися про установи системи ООН і їхню діяльність. Відвідувачі можуть також почути про цілі та завдання ООН в Україні, взяти участь у вікторині з питань, пов'язаних з ООН, а також ознайомитися з багатьма цікавими фактами щодо ООН.

Будівля Будинку ООН, який розташованийв Києві за адресою, Кловський узвіз, 1 - є об'єктом культурної спадщини України і охороняється державою.

Для отримання додаткової інформації про відвідування або проведення навчальних занять для молоді в Україні в рамках системи ООН в Україні, будь ласка, звертайтеся до Вікторії Андрієвської, спеціаліста із зав’язків з громадськістю Представництва ООН в Україні, за тел: +38 (044) 2540035 або електронною поштою: andrievska@un.org

За матеріалами сайту http://www.un.org.ua/

Заповнити анкету для участі можна тут: https://docs.google.com/forms/d/120rJzG7cdHGWqVbvZZVPXXlptIRrSpDoReE8Z7-EeRU/viewform?edit_requested=true


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь