У ПШБ с.Бригадирівка відбулась година пам’яті «Герої не вмирають»,

Дата: 21.02.2017 11:29
Кількість переглядів: 816

Фото без опису

У ПШБ с.Бригадирівка відбулась година пам’яті  «Герої не вмирають», яка присвячена Героям Небесної Сотні.

 Ведучі заходу Жанна Братащук та Іванна Павлюк згадали про ті трагічні дні нашої неньки-України. Всі  присутні мали можливість переглянути відео тих днів і у жалобі  схилити голови, згадавши всіх героїв Майдану.

Вірші-звернення героїв Майдану до матерів, сини яких віддали своє життя жалобно звучали у виконанні Діани Панасюк, Богдани Панасюк, Ліхатової Іванни, Жук Дарини,

Сьогодні кожен українець знає  пісню «Плине кача по тисині», яку на нашому заході виконували настоятель Свято-Воскресенського храму с.Бригадирівка Василій Сидорук  та регент хору Вікторія Сидорук, яка є неофіційним гімном Майдану за невинно убитими.

Долі молодих юнаків Майдану знайшли своє відголосся у ще одній масовій трагедії України – бою під Крутами. Саме цим двом трагічним подіям присвячений вірш «Мені наснилось…», який читали Чубай Назарій і Сидорук Василь. Цей вірш-діалог убитого героя  Майдану вірменина Сергія і убитого студента Крут.

Вшанувати імена тих патріотів і згадати до болю знайомі обличчя тих, хто своєю кров’ю захистив державу зголосились  учні молодших класів Булига Тетяна, Сова Максим, Заєць Назарій, Коткудак Петро, Панасюк Каріна, Чубай Катерина.

Кожен з шістнадцяти учасників доторкнувся до запаленої свічки, світло якої буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради Батьківщини жертвував собою.

Пам'ять про всіх невинно убитих має згуртувати нас живих, дати нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь