Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Я – майбутнє України»

Дата: 01.03.2018 11:28
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

Благодійний фонд ” Я Майбутнє України”, місією якого є підтримка, захист та розвиток дітей в Україні, з 1 лютого по 10 травня 2018 року оголошуєВсеукраїнський дитячий літературний конкурс «Я – майбутнє України» для учнів загально-освітніх шкіл І-ІІІ ступенів, вихованців ліцеїв, технікумів, училищ, коледжів України (до 18 років).

Метою конкурсу є популяризація читання, реалізація дитячої літературної творчості, заохочення дітей до створення перших якісних літературних робіт та спонукання їх до реальних кроків у літературному майбутньому своєї країни. Даний конкурс організовується в межах існуючих просвітницьких програм Благодійного фонду та є складовою І Міжнародного дитячого фестивалю “Literature Future”.

Переможці Конкурсу представлятимуть свій навчальний заклад 7-8 вересня 2018 р. у фіналі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Я – майбутнє України», який відбудеться в місті Чернівці під час І Міжнародного дитячого фестивалю “Literature Future”.

Конкурсні твори у друкованому вигляді приймаються на адресу організатора конкурсу – Благодійного Фонду «Я майбутнє України» (вул. Богомольця, 1, м. Чернівці, 58001, з позначкою «На Конкурс»). Кінцевий термін подання конкурсних робіт 10 травня (за поштовим штемпелем). Твори в електронному вигляді приймаються на електронну адресу: lit.fest.ua@gmail.com. Контакт для запитань та деталей, що виникають у зв’язку із участю у Конкурсі: 0800503231 (безкоштовно для всіх абонентів) або надіслати на ел. адресу: lit.fest.ua@gmail.com.

На Конкурс приймаються тільки оригінальні авторські твори (ессе, новели, романи, тексти пісень, збірки творів тощо).

На розгляд приймаються прозові та поетичні твори, написані українською мовою на довільну тему.

Обсяг конкурсної роботи – необмежений.

Для участі у Конкурсі необхідно подати:

  • конкурсну роботу у друкованому вигляді на аркушах білого паперу формату А4. Аркуші усі мають бути пронумеровані, починаючи з титульної.
  • конкурсну роботу в електронному вигляді у форматі Word, шрифт Times New Roman, кегль – 14, назва файлу має містити назву оповідання (тощо) латиницею.
  • лист конкурсанта про себе у довільному порядку.

Твори мають бути оригінальними та авторськими.

Деталі за посиланням https://www.prostir.ua/?grants=vseukrajinskyj-dytyachyj-literaturnyj-konkurs-ya-majbutnje-ukrajiny


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь