Сьогодні відзначається День Соборності України

Дата: 22.01.2018 11:03
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

Сьогодні День Соборності України. Довго український народ боровся за свою державність, багато крові пролито борцями за Україну, багато кісток українців лежить за межами нашої держави: в Сибіру, в концтаборах, на Соловках, на Біломорканалі. Але сьогодні ми маємо незалежну українську державу, буття якої благословив Бог. І ми повинні, дорогі браття і сестри, кожен на своєму місці працювати і робити все для зміцнення нашої української держави. Я закликаю Боже благословення на всіх вас і поздоровляю зі святом Соборності.

Свого часу Україна була поділена на дві частини. Нині є одна соборна українська держава, і цим святкуванням соборності ми хочемо підкреслити, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми — єдиний народ!

З нагоди Дня Соборності бажаємо Україні та її Народу єдності, згоди та світу. Сильна держава це країна яку будують її мешканці разом. З огляду на те, що вороги хочуть пошматувати, розірвати нашу державу на декілька клаптиків, цей день дуже знаменна дата для нашої вітчизни. Україна велика, різна за віросповіданням та ментальністю, але українська нація це єдина, велика сім'я і ми будемо захищати нашу державу допоки нам вистачить сил. І поки ми разом, доти ми сильні і лише разом зможемо подолати ворога. Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь