Літній табір "Сонечко" у Козинському НВК "Школа-колегіум"

Дата: 12.06.2017 09:34
Кількість переглядів: 1440

Фото без опису

6 червня у навчальному закладі Козинський НВК «Школа-колегіум» відбулося відкриття табору відпочинку з денним перебуванням «Сонечко». Учнів ознайомили з правилами поведінки та провели вступний інструктаж з техніки безпеки . Діти розучували девізи, речівки та загонові пісні. В цей день серед загонів проведено конкурс малюнка на асфальті «Здрастуй, любе літечко!». На завершення усі відвідали святкову дискотеку.

Цікаво та змістовно пройшов другий день роботи табору «Сонечко». Діти розучували речівки, виготовляли атрибути загону. Кожен клас підготував презентацію про свій загін і представив її. Всі загони гуртом виготовили панно «Долоньки єднання», а також займалися в гуртках за інтересами. Завершився день активними рухливими іграми.

Люби природу не як символ… 8 червня у таборі «Сонечко» відзначали «День довкілля». Діти з ентузіазмом , цікавістю та запалом приймали участь у вікторині «Дивосвіт природи» .Конкурс «Живі картини» розкрили перед дітьми нові обрії, можливості пізнання світу. Кожен учасник розмалював обличчя у вигляді улюбленої тваринки та презентували її під музичний супровід. Творчо ,  креативно  провела майстер-клас Панасюк Т.І., де діти навчилися створювати оригінальне паспарту для майбутніх творчих робіт. Логічним завершенням «Дня довкілля» стала екскурсія до лісу, під час якої школярі розширили свої знання про природу рідного краю.

Панасюк Т. І.          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь