Щоденник літнього табору "Романтик" : дні 2-4

Дата: 12.06.2017 09:28
Кількість переглядів: 1096

Фото без описуФото без описуФото без опису

07.06.2017

День фізкультури і спорту

Олімпійські ігри – улюблені ігри і дорослих, і дітей. Вони заохочують до майбутніх досягнень та перемог,сприяють фізичному розвитку підростаючого покоління.

Саме тому 7 червня був проведений день фізкультури і спорту в пришкільному таборі «Романтик». Діти з вихователями читали вірші на спортивну тематику, розповідали про відомих українських спортсменів. Всі взяли активну участь у конкурсі малюнка.

День був насичений веселими естафетами, спортивною вікториною. Діти отримали багато позитивних вражень. Стомлені та щасливі всі повертались додому.

 

08.06.2017

День краєзнавства

Знати і любити свій рідний край, землю, на якій ти народився, – обов’язок кожного свідомого українця. Тому 8 червня у пришкільному таборі був проведений день краєзнавства.

Родзинкою нашої місцевості є Шевченківське джерело (с. Пустоіванне), біля якого,  за переказами, відпочивав Т.Г.Шевченко, подорожуючи від Почаєва до Берестечка. До цієї пам’ятки була організована екскурсія, продовженням якої стало відвідування сільської бібліотеки та Будинку культури. Працівники цих закладів ознайомили школярів з краєзнавчими матеріалами нашого села.

Цікавим продовженням дня стали ігри і розваги на свіжому повітрі. Як підсумок мандрівки була проведена вікторина «Люби і знай свій рідний край» та гра-тренування «Я вчуся ставити намет».

 

09.06.17

День подорожі

9 червня вихованці табору «Романтик» відвідали Національний історико-меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви». Екскурсовод  Мар’яна Сергіївна провела цікаву, змістовну та пізнавальну розповідь. Ми на мить перенеслись у далекий 1651 рік. Діти були вражені оповідями про мужність, героїзм та відвагу славних козаків. Хвилиною мовчання ми вшанували пам’ять загиблих героїв-козаків.

Завдяки екскурсії в учнів загартувався козацький дух та любов до славного козацького минулого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь