Розпорядження сільського голови з основної діяльності №4 «Про відбування порушником суспільно корисних робіт»

Кількість переглядів: 2
Скликання: 2024
Сесія: ---
Тип документу: Розпорядження сільського голови з основної діяльності
Дата: 19.01.2024
Автор: Віктор Сачук
Номер документу: 4
Назва документу: Про відбування порушником суспільно корисних робіт
Прикріплені файли:
  1. Про відбування... (0.02 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

19 січня 2024  року                                                                                                    № 4

 

Про відбування порушником суспільно корисних робіт

 

На підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказу Міністерства юстиції України від 19.03.2013 № 474/5 «Про затвердження Порядку виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт, виправних робіт та суспільно корисних робіт» (зі змінами), зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 21.03.2013 за № 457/22989 (зі змінами), постанови Дубенського міськрайонного суду від 29.11.2023 по справі № 559/4011/23, направлення Дубенського районного сектору № 3 філії ДУ «Центр пробації» від 19.01.2024 № 40/13/120-24:

1. Прийняти ОСОБУ 1 для відбування 120 (сто двадцять) годин суспільно корисних робіт не більше як вісім годин на день з 22.01.2024.

2. Визначити:

1) що ОСОБА 1 буде відбувати суспільно корисні роботи на території села Нова Пляшева Дубенського району Рівненської області.

2) видами робіт, що будуть виконуватися порушником, роботи з благоустрою, будівельні роботи на території села Нова Пляшева Дубенського району Рівненської області.

3. Старості Новопляшевського старостинського округу Миколі Ногачевському скласти поденний графік відбування суспільно корисних робіт ОСОБОЮ 1 із зазначенням часу та місця відбування цих робіт.

4. Заступнику сільського голови Олександру Курсику ознайомити ОСОБУ 1 з правилами техніки безпеки під час відбування адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

5. Начальнику відділу бухгалтерського обліку і звітності, матеріально-технічного забезпечення - головному бухгалтеру сільської ради Ірині Пукас вжити заходів щодо нарахування плати ОСОБІ 1 за виконання суспільно корисних робіт та перерахування її на рахунок органу державної виконавчої служби для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів за реквізитами: конфіденційна інформація

6. Контроль за виконанням суспільно корисних робіт, поведінкою ОСОБИ 1 та відповідальність за ведення табеля обліку робочого часу покласти на старосту Новопляшевського старостинського округу Миколу Ногачевського. Копію табеля надіслати до Дубенського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації».

7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                                                 Іван ШКОЛЯР

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь