Рішення виконавчого комітету №25 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень»

Кількість переглядів: 22
Скликання: 2023
Сесія: засідання 4
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 10.04.2023
Автор: Віталій Дмитерчук
Номер документу: 25
Назва документу: Про надання дозволу на видалення зелених насаджень
Прикріплені файли:
  1. Про надання... (0.08 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

10 квітня 2023 року                                                                                                      № 25

Про надання дозволу на

видалення зелених насаджень

Керуючись ст. 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 28  Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядком видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених  пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року № 1045, Постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 року № 349, розглянувши акти обстеження зелених насаджень, виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на видалення зелених насаджень у загальній кількості 44 (сорок чотири) дерева, а саме:

1) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 1 від 5 квітня 2023 року провести ліквідацію дерев в кількості 1 (одна) одиниця, а саме: 1 - береза по вул. Шевченка,1 в с. Пустоіванне у зв’язку з незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

2) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 2 від 5 квітня 2023 року провести ліквідацію дерев в кількості 14 (чотирнадцять) одиниць, а саме: 3 - клени, 4 - берези, 6 - ялин, 1 - липа по вул. Першотравнева, 3 в с. Пустоіванне у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

3) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 3 від 5 квітня 2023 року провести ліквідацію дерев в кількості 11 (одинадцять) одиниць, а саме: 10 - верб, 1 - тополя по вул. І.Богуна, 3 в с. Середнє у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

4) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 4 від 5 квітня 2023 року провести ліквідацію дерев в кількості 3 (три) одиниці, а саме: 3 - верби по вул. Берестецька в с. Козин у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

5) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 5 від 5 квітня 2023 року провести ліквідацію дерев в кількості 3 (три) одиниці, а саме: 3 - верби по вул. Берестецька в с. Козин у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

6) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 6 від 5 квітня 2023 року провести ліквідацію дерев в кількості 4 (чотири) одиниці, а саме: 4 - верби по вул. Берестецька в с. Козин у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

            2. До видалення зелених насаджень приступити після отримання Ордеру на видалення зелених насаджень у виконавчому комітеті Козинської сільської ради.

3. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  заступника сільського голови Олександра КУРСИКА.

 

Сільський голова                                                                                        Іван ШКОЛЯР


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь