Рішення сільської ради №691 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Фермерському господарству «Козин-Рекорд»»

Кількість переглядів: 21
Скликання: 8 скликання (листопад 2020 - 20__ рр)
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 26.01.2023
Автор: Наталія Костюк
Номер документу: 691
Назва документу: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Фермерському господарству «Козин-Рекорд»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження... (0.03 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Пленарне засідання Двадцять ШОСТОЇ сесії восьмого скликання)

РІШЕННЯ

26 січня 2023 року                                                                                                          №691

 

Про затвердження  проекту землеустрою

щодо  відведення та надання земельної ділянки в оренду

для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Фермерському господарству «Козин-Рекорд»

 

          Керуючись  пунктом  34  статті  26  Закону  України  «Про  місцеве самоврядування  в Україні»,  статтями 12, 93, 125, 126, 134  Земельного кодексу України, статтями 274, 288  Податкового  кодексу України, Законом України  «Про оренду землі», розглянувши заяву Фермерського господарства «Козин-Рекорд» від 20.01.2023 року, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років Фермерського господарства «Козин-Рекорд», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, за  погодженням  з постійною комісією з питань  земельних відносин,  містобудування,  екології, охорони  навколишнього середовища сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років Фермерському господарству «Козин-Рекорд» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

           2. Надати  Фермерському господарству «Козин-Рекорд» в оренду терміном  на 49 років земельну  ділянку (кадастровий номер 5625880800:06:008:0100) площею 2,1200 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів на території  Козинської сільської  Дубенського  району  Рівненської  області.

3. Встановити  орендну плату  за  використання  земельної   ділянки (кадастровий номер 5625880800:06:008:0100) площею 2,1200 га Фермерському господарству «Козин-Рекорд» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в розмірі 12 відсотків  нормативної  грошової  оцінки  землі.

4. Фермерському господарству «Козин-Рекорд»:

            1) здійснити державну реєстрацію права оренди  земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;

           2) земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог статей 91, 103 Земельного кодексу України та інших нормативних актів.

           5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища (Микола Панасюк).

 

Сільський голова                                                                                                  Іван ШКОЛЯР

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь