Рішення сільської ради №679 «Про організацію та проведення громадського обговорення щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області»

Кількість переглядів: 22

Документ припинив свою дію 16.08.2023 р.

Скликання: 8 скликання (листопад 2020 - 20__ рр)
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 26.01.2023
Автор: Мар'яна Вижицька
Номер документу: 679
Назва документу: Про організацію та проведення громадського обговорення щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області
Прикріплені файли:
  1. Про організацію... (0.04 МБ)

Скасовано як таке, що не було реалізоване, рішенням сільської ради від 16.08.2023 № 772 "Про затвердження плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Козинської сільської ради на період 2023-2027 роки"

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Пленарне засідання двадцять шостої сесії восьмого скликання)

РІШЕННЯ

   26 січня 2023 року                                                                                                            № 679

 

Про організацію та проведення громадського обговорення

щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти

Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області

           Відповідно до ст. 143 Конституції України, статті 25,66 Закону України «Про освіту», абзац 2 частини 2 ст.32 Закону України « Про повну загальну середню освіту», ст. 13, 26, підпункт 2 пункту «б» статті 32  «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення умов для рівного доступу осіб до якісної освіти, раціонального і ефективного використання наявних ресурсів у галузі освіти, враховуючи тенденції щодо зменшення кількості учнів в населених пунктах територіальної громади та виконання вимог чинного законодавства України щодо оптимізації закладів освіти та упорядкування мережі закладів загальної середньої освіти, а також з метою залучення громадян до вирішення важливих питань громади, реалізації та захисту їх прав і свобод, забезпечення відкритості і прозорості діяльності органів місцевого самоврядування, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Організувати проведення громадського обговорення у відповідних населених пунктах громади у відповідності до норм Закону України « Про освіту», Закону України «Про загальну середню освіту» щодо оптимізації мережі Рудня – Почаївського ліцею, Ново-Пляшевської гімназії шляхом перетворення їх у філії Козинського ліцею Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

2. Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Козинської сільської ради (Вижицька М.В.) до 01 лютого 2023 року підготувати аналітичні дані для громадського обговорення на основі звітів ЗНЗ-1, 83-РВК, 76-РВК, ІСУО, паспорту школи, видатків з освітньої субвенції.

3. Громадське обговорення проєкту оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Козинської сільської ради шляхом перетворення їх у філії опорного закладу проводити у приміщенні закладів освіти у формі круглого столу, зборів, зустрічей з громадськістю і освітянськими колективами впродовж лютого – травня 2023 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, підтримки підприємництва, майнової політики та приватизації (Микола Гончаров), з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту,  молодіжної політики, енергозбереження та транспорту (Степан Зубкевич).

 

Сільський голова                                                                                                    Іван ШКОЛЯР

 



« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь