Рішення виконавчого комітету №66 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень»

Кількість переглядів: 48
Скликання: 2022
Сесія: засідання 13
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 07.12.2022
Автор: Віталій Дмитерчук
Номер документу: 66
Назва документу: Про надання дозволу на видалення зелених насаджень
Прикріплені файли:
  1. Про надання... (0.04 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

07 грудня 2022 року                                                                                                      №   66

 

Про надання дозволу на

видалення зелених насаджень

 

Керуючись ст. 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 28  Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядком видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених  пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року № 1045, Постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 року № 349, розглянувши акти обстеження зелених насаджень, виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на видалення зелених насаджень у загальній кількості 44 (сорок чотири) дерева, а саме:

1) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 6 від 18 листопада 2022 року провести ліквідацію дерев в кількості 9 (дев'ять) одиниць, а саме: 3 - верби, 6 - тополь по вул. Берестецька в с. Козин у зв’язку з незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

2) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 7 від 18 листопада 2022 року провести ліквідацію дерев в кількості 4 (чотири) одиниці, а саме: 3 - верби, 1 - тополя по вул. 1 Травня, 2 в с. Козин у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

3) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 8 від 18 листопада 2022 року провести ліквідацію дерев в кількості 20 (двадцять) одиниць, а саме: 2 - липи, 7 - кленів, 5 - горіхів, 6 - яблунь по вул. Шкільна в с. Іващуки у зв’язку з незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

4) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 9 від 18 листопада 2022 року провести ліквідацію дерев в кількості 2 (дві) одиниці, а саме: 2 - ялини по вул. Центральна в с. Березини у зв’язку з незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

5) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 10 від 18 листопада 2022 року провести ліквідацію дерев в кількості 4 (чотири) одиниці, а саме: 1 - клен, 1 - ясен, 2 - берези  по вул. Перемоги в с. Добривода у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

6) Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 11 від 18 листопада 2022 року провести ліквідацію дерев в кількості 5 (п'ять) одиниць, а саме: 5 - беріз  по вул. Садова, 21А в с. Зарічне у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та досягли вікової межі).

 

            2. До видалення зелених насаджень приступити після отримання Ордеру на видалення зелених насаджень у виконавчому комітеті Козинської сільської ради.

3. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  заступника сільського голови Олександра КУРСИКА.

Сільський голова                                                                                   Іван ШКОЛЯР


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь