Рішення виконавчого комітету №58 «Про визначення уповноваженого органу з присвоєння адрес об’єктів нерухомого майна та уповноваженої особи з внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності»

Кількість переглядів: 68
Скликання: 2022
Сесія: засідання 12
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 07.11.2022
Автор: Віктор Сачук
Номер документу: 58
Назва документу: Про визначення уповноваженого органу з присвоєння адрес об’єктів нерухомого майна та уповноваженої особи з внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності
Прикріплені файли:
  1. Про визначення... (0.04 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

виконавчий комітет

РІШЕННЯ

07   листопада 2022 року                                                                                           № 58

 

Про визначення уповноваженого органу

з присвоєння адрес об’єктів нерухомого майна та уповноваженої особи

з внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності

 

Відповідно до статей 19, 140, 144 Конституції України, статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 26³ Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанов Кабінету Міністрів України від 23.06.2021 № 681 «Деякі питання забезпечення функціонування Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва», від 07.07.2021 № 690 «Про затвердження порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» (зі змінами) виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити відділ земельних відносин, екології та благоустрою, економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності сільської ради як орган, уповноважений на присвоєння, зміну, коригування, анулювання адрес об’єктів будівництва, об’єктів нерухомого майна на підвідомчій території Козинської сільської ради.

2. Під час вирішення питань з присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Козинської   громади керуватися Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690.

3. Визначити відповідальною особою з внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності начальника відділу земельних відносин, екології та  благоустрою, економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності сільської ради Віталія Дмитерчука.

4. Визнати таким, що втратило чинність Рішення Виконавчого комітету Козинської сільської ради «Про визначення уповноваженого органу з присвоєння адрес об’єктів нерухомого майна та уповноваженої особи з внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності» від 04.07.2022 року №39.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря сільської ради, секретаря виконавчого комітету Олександру Фідчук.

 

 

 

Сільський голова                                                                                                   Іван ШКОЛЯР

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь