Рішення виконавчого комітету №49 «Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до сільської ради у І півріччі 2022 року»

Кількість переглядів: 26
Скликання: 2022
Сесія: засідання 10
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 12.09.2022
Автор: Оксана Вдовиченко
Номер документу: 49
Назва документу: Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до сільської ради у І півріччі 2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про підсумки роботи.... (0.03 МБ)
  2. Додаток (0.04 МБ)

                                                             

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

виконавчий комітет

РІШЕННЯ

 

12  вересня 2022 року                                                                                                      № 49

 

Про підсумки роботи зі  зверненнями

громадян, що  надійшли до  сільської

ради у І півріччі 2022 року

 

Керуючись пунктом 1 частини «б» статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», заслухавши інформацію начальника  відділу  організаційної  роботи, документообігу та військового обліку  сільської  ради Оксани Вдовиченко «Про підсумки роботи зі  зверненнями   громадян, що  надійшли до  сільської   ради у І півріччі 2022 року», з метою підвищення ефективності роботи зі зверненнями громадян, забезпечення належного рівня, ефективного вирішення питань, що порушуються громадянами, виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Взяти до відома інформацію начальника відділу організаційної роботи, документообігу та військового обліку сільської ради Оксани Вдовиченко «Про підсумки роботи зі  зверненнями   громадян, що  надійшли до  сільської ради у І півріччі 2022 року».

2. Керівникам структурних підрозділів сільської ради, підприємств, установ та організацій, розташованих на території сільської ради, забезпечувати виконання вимог Закону України «Про звернення громадян».

3. Відділу організаційної  роботи, документообігу та військового обліку сільської ради, старостам старостинських округів вжити невідкладних заходів щодо забезпечення реалізації конституційних прав громадян на письмові звернення та особистий прийом, обов’язкове одержання обґрунтованої відповіді, неухильного виконання норм Закону України «Про звернення громадян», упорядкування роботи зі зверненнями громадян та продовжити систематичні перевірки щодо забезпечення виконання нормативно-правових актів, які регламентують роботу зі зверненнями громадян, у підвідомчих установах.

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету сільської ради від 24.09.2021 № 99 «Про підсумки роботи зі  зверненнями громадян, що  надійшли до сільської ради у І півріччі 2021 року».

5. Контроль  за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Сільський  голова                                                                                                Іван  ШКОЛЯР

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь