Рішення сільської ради №615 «Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Козинської сільської ради Дубенського району на 2022 рік»

Кількість переглядів: 39
Скликання: 8 скликання (листопад 2020 - 20__ рр)
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 16.09.2022
Автор: Мирослава Стадник
Номер документу: 615
Назва документу: Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Козинської сільської ради Дубенського району на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін... (0.05 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Пленарне засідання двадцять першої сесії восьмого скликання)

РІШЕННЯ

     16 вересня 2022  року                                                                                                    615

 

 

Про  внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку

Козинської сільської ради Дубенського району на 2022 рік

 

            Відповідно до статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійною комісією з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, підтримки підприємництва, майнової  політики та приватизації сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми соціально-економічного розвитку Козинської  сільської ради Дубенського району на 2022 рік, затвердженої рішенням сільської ради від 22 грудня 2021 року № 456 (далі – Програма) (зі змінами):

1) виклавши рядки 4 та 7 основних заходів щодо реалізації Програми у редакції:

Основні заходи щодо реалізації Програми

№ пор.

Зміст заходу

Відповідальні виконавці

Термін виконання

4.

Надання іншої субвенції з місцевого бюджету  бюджету Радивилівської міської територіальної громади на утримання Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а саме: для відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в сумі 300000,00 грн.

Сільська рада

 

Протягом 2022 року

7.

Надання субвенції з місцевого бюджету  державному бюджету на поточні видатки для Головного управління ДСНС України у Рівненській області для матеріально-технічного забезпечення 2 пожежно-рятувального посту с.Козин ДПРЗ-4 в сумі 125000,00 грн.

Сільська рада

 

Протягом 2022 року

2) доповнивши основні заходи щодо реалізації Програми рядками 15-17 такого змісту:

Основні заходи щодо реалізації Програми

№ пор.

Зміст заходу

Відповідальні виконавці

Термін виконання

 

15.

Надання субвенції з місцевого бюджету  державному бюджету на поточні видатки для Головного управління Національної поліції в Рівненській області на матеріально-технічне забезпечення та проведення поточного ремонту будівель Дубенського РВП ГУНП у Рівненській області за адресою: вул.Почаївська, буд.17,  м.Радивилів, та вул.Пекарська, буд.10  м.Дубно в сумі 100000,00 грн.

Сільська рада

 

Протягом 2022 року

 

16.

Надання іншої субвенції з місцевого бюджету  бюджету Радивилівської міської територіальної громади на утримання ФАПів та амбулаторій комунального некомерційного підприємства «Радивилівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Радивилівської міської ради, розташованих на території Козинської сільської ради, в сумі 15115,00 грн, зокрема:

  - на придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів для надання першої невідкладної медичної допомоги – 12000,00 грн,

       - на технічне обслуговування систем газопостачання та газового обладнання (крім ВОГ) для ФАПу с.Савчуки та ФАПу с.Березини - 3115,00 грн.

 

Сільська рада

 

Протягом 2022 року

17.

Надання іншої субвенції з місцевого бюджету обласному бюджету для КП «Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини з центром реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушеннями психіки та паліативної допомоги дітям» Рівненської обласної ради на придбання  та встановлення твердопаливного котла з тепловим обладнанням і ув’язкою (в т.ч. димохід, трьохходовий антиконденсаційний клапан, сервопривід, гідрострічка, насоси, метал для виготовлення тимчасової споруди  накриття котельні, електрообладнання для встановлення на котел) з метою підготовки до опалювального сезону в сумі 850000,00 грн.

Сільська рада

 

Протягом 2022 року

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, підтримки підприємництва, майнової  політики та приватизації  (Микола Гончаров).

 

 

Сільський голова                                                                                                  Іван ШКОЛЯР          

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь