Розпорядження сільського голови з основної діяльності №73 «Про початок відбування порушником суспільно корисних робіт»

Кількість переглядів: 66
Скликання: 2022
Сесія: ---
Тип документу: Розпорядження сільського голови з основної діяльності
Дата: 02.08.2022
Автор: Віктор Сачук
Номер документу: 73
Назва документу: Про початок відбування порушником суспільно корисних робіт
Прикріплені файли:
  1. Про початок... (0.02 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

02 серпня 2022  року                                                                                                         № 73

 

Про початок відбування

порушником суспільно корисних робіт

 

            На підставі наказу Міністерства юстиції України від 19.03.2013  № 474/5 «Про затвердження Порядку виконання адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт, виправних робіт та суспільно корисних робіт», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 21.03.2013 за № 457/22989, Постанови Дубенського міськрайонного суду від 05.05.2022 по справі 559/704/22, направлення Дубенського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» від 01.08.2022 № 40/16/639-22:

1. Прийняти Іванова Сергія Ігоровича для відбування 180 (сто вісімдесят) годин суспільно корисних робіт з 03.08.2022, не більше як вісім годин на день.

2. Визначити, що Іванов Сергій Ігорович відбуватиме суспільно корисні роботи на об’єктах, розміщених на території сіл Пустоіванне, Іванівка Пустоіваннівського старостинського округу Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області, та виконуватиме роботи з благоустрою і будівельні роботи.

3. Контроль за виконанням суспільно корисних робіт та поведінкою Іванова Сергія Ігоровича, відповідальність за ведення табеля обліку робочого часу покласти на старосту Пустоіваннівського старостинського округу Віталія Поповича. Копію табеля подати Дубенському районному сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації».

4. Скласти поденний графік відбування суспільно корисних робіт Івановим Сергієм Ігоровичем із зазначенням часу та місця відбування цих робіт.

5. Ознайомити Іванова Сергія Ігоровича з правилами техніки безпеки під час відбування адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

6. Начальнику відділу бухгалтерського обліку і звітності, матеріально-технічного забезпечення - головному бухгалтеру сільської ради Ірині Пукас вжити заходів щодо нарахування плати Іванову Сергію Ігоровичу за виконання суспільно корисних робіт та перерахування її на рахунок органу державної виконавчої служби для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів за реквізитами: конфіденційна інформація.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника сільського голови Олександра Курсика.

 

 

Сільський голова                                                                                                 Іван ШКОЛЯР

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь