Рішення сільської ради №554 «Про продовження ТзОВ «СФГ «Джерела» терміну дії договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом на території Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області»

Кількість переглядів: 64
Скликання: 8 скликання (листопад 2020 - 20__ рр)
Сесія: 17 сесія (перше пленарне засідання)
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 25.02.2022
Автор: Наталія Костюк
Номер документу: 554
Назва документу: Про продовження ТзОВ «СФГ «Джерела» терміну дії договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом на території Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області
Прикріплені файли:
  1. Про продовження... (0.05 МБ)

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Пленарне засідання СІМнадцятої сесії восьмого скликання)

РІШЕННЯ

25 лютого 2022 року                                                                                                             № 554 

 

Про  продовження ТзОВ «СФГ «Джерела»

терміну дії договору оренди землі в комплексі

з розташованим на ній водним об'єктом на території

Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області

 

         Керуючись статтями 12, 93, 124-126 Земельного Кодексу України, статтею 33 Закону України «Про оренду землі», пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення ТзОВ «СФГ «Джерела»  про поновлення договору оренди земельної ділянки та договору оренди водного об'єкта, за погодженням з постійною комісією з питань земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища сільська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Продовжити ТзОВ «СФГ «Джерела» термін дії договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом площею 17,6456 га (кадастровий номер 5625887300:07:006:0073), що розташована за межами населених пунктів на території Козинської сільської ради Дубенського району Рівненської області терміном на 10 (десять) років.

          2. Вступити в договірні відносини з ТзОВ «СФГ «Джерела», замінивши орендодавця «Радивилівська районна державна адміністрація Рівненської області» орендодавцем «Козинська сільська рада Дубенського району Рівненської області» в договорі оренди земельної ділянки (кадастровий номер  5625887300:07:006:0073) площею 17,6456 га  від 08.07.2011, зареєстрований  01.12.2011 № 562580004000998.

          3. Козинській сільській раді укласти додаткову угоду на продовження терміну дії договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом та привести умови договору у відповідність із вимогами чинного законодавства.

          4. ТзОВ «СФГ «Джерела» зареєструвати поновлення права оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

          5. Контроль  за  виконанням   рішення   покласти  на  постійну  комісію  з питань  земельних  відносин,  містобудування,  екології, охорони  навколишнього  середовища (Микола Панасюк).

 

 

Сільський голова                                                                                                  Іван ШКОЛЯР

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь