Рішення сільської ради №571 «Про звернення до священнослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату), яка здійснює богослужіння на території Козинської сільської ради»

Кількість переглядів: 86
Скликання: 8 скликання (листопад 2020 - 20__ рр)
Сесія: 18 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 04.05.2022
Автор: Оксана Вдовиченко
Номер документу: 571
Назва документу: Про звернення до священнослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату), яка здійснює богослужіння на території Козинської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про звернення... (0.5 МБ)
  2. Додаток (0.61 МБ)
  3. Про звернення... (0.04 МБ)
  4. Додаток (0.04 МБ)

КОЗИНСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ВІСІМНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

 

04  травня  2022 року                                                                                                         № 571

 

Про звернення до священнослужителів та парафіян

Української православної церкви (Московського патріархату),

яка здійснює богослужіння на території Козинської сільської ради

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про свободу совісті та релігійні організації», за погодженням з постійними комісіями з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, регуляторної політики та протидії корупції,  з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, енергозбереження та транспорту сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звернутися до священнослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату), яка здійснює богослужіння на території Козинської сільської ради, щодо обговорення можливості ухвалення автокефалії від Москви та канонічного єднання з Православною церквою України. Текст звернення додається.

2. Секретарю ради Олександрі Фідчук запросити священників Української православної церкви (Московського патріархату), які здійснюють богослужіння на території громади, на зустріч з депутатами сільської ради, що відбудеться 08.05.2022 о 15.00 год. в актовій залі сільської ради.

3. Відділу організаційної роботи, документообігу та військового обліку сільської ради підготувати необхідну кількість примірників тексту звернення до священнослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату), яка здійснює богослужіння на території Козинської сільської ради.

4. Рекомендувати священнослужителям довести текст звернення до відома парафіян після завершення найближчої недільної літургії.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, регуляторної політики та протидії корупції (Руслан Солімчук),  з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, енергозбереження та транспорту (Степан Зубкевич).

 

Сільський голова                                                                                               Іван ШКОЛЯР    

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь