Рішення виконавчого комітету №9 «Про заборону продажу алкогольних напоїв під час воєнного стану на території Козинської сільської ради»

Кількість переглядів: 148

Документ припинив свою дію 04.05.2022 р.

Скликання: 2022
Сесія: засідання 2
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 01.03.2022
Автор: Олександра Фідчук
Номер документу: 9
Назва документу: Про заборону продажу алкогольних напоїв під час воєнного стану на території Козинської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про заборону... (0.03 МБ)

Припинення дії на підставі рішення виконавчого комітету від 04.05.2022 № 34 «Про затвердження розпорядження сільського голови»

КОЗИНська СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

    01 березня  2022 року                                                                                                  № _9__

 

Про заборону продажу алкогольних напоїв

під час воєнного стану на території Козинської сільської  ради

 

Відповідно до статей 25, 30, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», статті 16 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», пункту сьомого Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 30 липня 1996 року № 854 (зі змінами), з метою посилення профілактичного впливу та недопущення поширення проявів продажу населенню алкогольних напоїв, пияцтва, порушень громадського порядку та дотримання тиші у нічний час доби, виконавчий комітет  Козинської сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Заборонити продаж алкогольних  напоїв під час воєнного стану у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, закладах ресторанного господарства (кафе, бари, ресторани) на території Козинської сільської ради.

2. Дія цього рішення поширюється на всіх суб'єктів господарювання на території  Козинської сільської ради незалежно від форм власності, що зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Виконавчому комітету сільської ради довести рішення до відома всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території Козинської сільської ради, які підпадають під його дію.

4. Рекомендувати поліцейському  офіцеру  громади  Андрію  Сові активізувати роботу щодо посилення контролю за дотриманням вимог Кодексу України про адміністративні порушення з метою недопущення розпивання алкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, скверах, парках, в інших заборонених законом місцях, появи в громадських місцях у нетверезому стані.

5. Рішення набирає чинності з дня його прийняття.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Олександра Курсика.


 

 

Сільський  голова                                                                                                   Іван ШКОЛЯР


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь