Причепа Артем Миколайович

Дата: 08.02.2023 17:02
Кількість переглядів: 1483

Фото без опису

Дата та місце народження: 29 квітня 1995 р., м. Когалим, Тюменська область, російська федерація

Дата та місце загибелі: 24 січня 2023 р., населений пункт Білогорівка Луганської області.

Звання: солдат

Посада: старший стрілець відділення аєромобільно-десантного взводу

Підрозділ:

Обставини загибелі: загинув 24 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Білогорівка Луганської області.

Сімейний стан: залишились батько та брат.

Місце поховання: село Козин Дубенського району Рівненської області.

Інформація про чин поховання

Нагороди: відсутні

 

Народився Причепа Артем Миколайович в місті Когалин Тюменської області в росії, а вже в півторарічному віці сім'я переїхала на постійне місце проживання в село Пасіки Радивилівського району, Рівненської області. В дитинстві мама ніжно називала його "соняшник". Під час навчання, ще в школі, з любові до батька, він написав батьківський гімн і наспівував його навіть у дорослому віці. Після закінчення Козинської середньої школи у 2012 році Артем вступає до Радивилівського ПТУ на слюсаря-водія, щоб бути поряд з батьками, адже він їх сильно любив, допомагав по господарству, посадив разом з батьками сад, вирощував квіти. Так з маминого "соняшника" виріс міцний, здоровий, красивий хлопець, який займався спортом і любив життя.

До повномасштабного вторгнення Артем одружився, але незабаром розлучився. Коли знайшов своє кохання, то будував з нею плани на майбутнє, працював будівельником в Ізраїлі 2020-2021 роках, щоб звити своє гніздечко. Мріяли про сина, якого хотіли назвати Лаврентій.

Пішов боронити Україну добровольцем, адже вважав, що кожен чоловік повинен бути захисником своєї країни, каже тато Артема. Від рідних приховував події, що відбувалися в гарячих точках війни, хотів вберегти свою хвору маму від хвилювання.І коли зібрали кошти на тепловізор, з допомогою батьків, друзів, волонтерів--- Артем мав прийти на ротацію...Але не судилося...Доля розпорядилася по іншому...

Придбаний тепловізор був подарований батьками Артема побратимам з його роти. Захищаючи країну від російського агресора. 24 січня 2023р. вірний військовій присязі загинув солдат, старший стрілець 81 десантно-штурмової бригади 90 батальйону 3 роти -- Пречепа Артем Миколайович.Він віддав своє життя під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність у пункті Білогорівка Луганської області. Похований 08.02.2023 року на кладовищі села Козин. Серце мами довго не билося... Неповторна втрата сина забрала її життя... Друзі Артема, однокласники, кохана, родичі приходять на могилу і підтримують батька.

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!!!Слава Україні!!!

За матеріалами Козинської центральної бібліотеки

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь