Пошук

23 червня відзначаємо День державної служби України

Дата: 23.06.2017 12:04
Кількість переглядів: 1877

Фото без опису

День державної служби — професійне свято в Україні. Відзначається щорічно 23 червня — у День державної служби Організації Об'єднаних Націй.

Державна служба регулюється Законом України “Про державну службу” що був прийнятий в 1993 році. Успішний розвиток держави, її міжнародний авторитер, конкурентоздатність, повага власних громадян напряму залежить від професіоналізму та високих моральних якостей державних службовців.

Державний службовець – це будь-яка посадова особа, що займає посаду в органах державної влади та отримує заробітну плату з державних бюджетних коштів. На даний час в Україні налічується близько 300 тисяч державних службовців. З цього числа майже 100 тисяч – це посадові особи органів місцевого самоврядування. Якщо подивитися на співвідношення державних службовців з населенням України, то виходить, що 0,6% всіх громадян працюють в органах держслужби. Цей показник є середнім по країнам Європи.

Узявши все краще зі світового досвіду, стоячи міцно на засадах національних традицій і особливостей, державна служба на сьогодні є цілком розвиненою державною інституцією, без якої неможливий поступальний соціально-економічний розвиток України!
Вітаємо усіх, хто святкує сьогоднішнє свято з професійним святом – Днем державної служби України!

Бажаємо, щоб громадський авторитет державної служби України базувався на визнанні фаховості і прозорості, а також того, що вона виконує найзначнішу соціально-гуманітарну місію – забезпечує виконання державою усіх зобов’язань перед своїми громадянами.

Нехай наступні роки будуть сповнені творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашньому дні нашої держави!

Щастя Вам, міцного здоров’я душевної рівноваги і комфорту, здійснення усіх мрій!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь