1 червня відзначаємо Всесвітній день батьків

Дата: 01.06.2017 10:32
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

Всесвітній день батьків відзначають щороку в перший день літа за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН, яка була внесена у 2012 році. Цього дня в усьому світі вшановують різноманітні традиції, пов’язані з сім’єю та сімейними цінностями. 

Примітно, що День батьків зазначають у ту ж дату, що і Міжнародний день захисту дітей – 1 червня. Роль батьків у житті кожної людини переоцінити неможливо, навіть, якщо вона обмежується самим цінним подарунком – життям.

Мета міжнародного свята проста та зрозуміла – донести до людей важливість сім’ї для суспільства в цілому і для кожної дитини і дорослої людини зокрема. Новий свято повинне нагадати дітям про те, що у них є мами і тата, які потребують любові і турботі, і навчити молоде покоління бути люблячими батьками. А також нагадати жителям планети про відповідальність, яку несе родина за виховання дитини. 

Бути батьками для своїх дітей, прикладом і беззастережним авторитетом - це високий привілей! Це радість і нескінченне щастя! Сенс життя і її найбільш явна й практична надія.

Статус батьків, їх єдності, зобов’язання і відповідальність, хвилюючі переживання і турбота про благополуччя підростаючого покоління, є абсолютно природний стан життя для багатьох з нас. Ніяка сучасна культура або новації світосприйняття, які намагаються нав’язати громадській думці, виключаючи інститут батьківства і нівелюючи вагомість простих людських понять сім’ї, не матиме жодних життєствердних перспектив.

Вітаємо всіх жителів Козинської ОТГ, які пізнали радість батьківства або ж лише готуються до цього з цим прекрасним святом! Бажаємо Вам терпіння, наснаги, радості та мудрості! Дякуємо що Ви є!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь